San Francisko Lietuvių Bendruomenė

View Original

Vasaros stažuočių Lietuvoje programa išeivijos jaunimui

Norime pasidalinti su Jumis informacija apie jau trečius metus sėkmingai vykdomą 6 savaičių vasaros stažuočių ir modernios Lietuvos pažinimo programą "Bring Together Lithuania / Jungtis Lietuvai", skirtą užsienyje užaugusiam lietuvių jaunimui (18-25 m. amžiaus), jau pabaigusiam mokyklas, studijuojančiam universitetuose bei ieškantiems tolimesnių investicijų į savo ateitį. Programą inicijuoja ir globoja Kazickų šeimos fondas.

“Bring Together Lithuania” 2020 programa vyks birželio 14 - liepos 24 dienomis.

Registracija atvira www.BringTogether.lt iki 2020 kovo 1 d

JUNKITĖS PRIE "BRING TOGETHER LITHUANIA 2020"!

Kazickų šeimos fondo inicijuota ir globojama vasaros stažuočių programa “Bring Together Lithuania” / “Jungtis Lietuvai” 2020 kviečia lietuvių diasporos jaunimą (18-25 metų) įgyti profesionalios patirties ir atrasti šiuolaikinę Lietuvą. Šešių savaičių vasaros stažuočių programos metu talentingiausias lietuvių diasporos jaunimas ne tik turės galimybę pasisemti patirties pirmaujančiose įmonėse ir organizacijose, susitikti su Lietuvą kuriančiais lyderiais, bet ir pažinti modernią, inovatyvią valstybę bei savo lietuvišką identitetą.

ĮGYK PROFESIONALIOS PATIRTIES

"Bring Together Lithuania" suteikia galimybę lietuvių diasporos jaunimui 6 vasaros savaites stažuotis Lietuvoje įsikūrusiose lyderiaujančiose įmonėse, startuoliuose, viešajame sektoriuje ir organizacijose. O taip pat - užmegzti asmeninius ir profesinius ryšius. Dalyviai turi galimybę susitikti ir kurti ryšius su išskirtiniais Lietuvos verslo, inovacijų, politikos, kultūros ir visuomenės lyderiais. Stažuočių pozicijos dalyviams siūlomos individualiai pagal studijų kryptį, patirtį ir pomėgius.

TAPK ATEITIES LYDERIU

"Bring Together Lithuania" suteikia  galimybę ugdyti lyderio savybes, užmegzti asmeninius ir profesinius ryšius. Dalyviai turi galimybę susitikti ir kurti ryšius su išskirtiniais Lietuvos verslo, inovacijų, technologijų, politikos ir visuomenės lyderiais.

ATRASK MODERNIĄ LIETUVĄ

6 savaičių vasaros stažuočių programos metu talentingiausias lietuvių diasporos jaunimas ne tik turės galimybę pasisemti patirties pirmaujančiose įmonėse ir organizacijose, susitikti su Lietuvą kuriančiais lyderiais, bet ir pažinti modernią, inovatyvią valstybę bei savo lietuvišką identitetą. Programa sukurta sutelkiant dėmesį į šiuolaikinės Lietuvos, jos gamtos ir kultūros pažinimą. Dalyviai turės galimybę keliauti po gražiausias šalies vietas ir miestus. Taip pat vyks į vizitus įmonėse, dalyvaus interaktyviuose seminaruose, ekskursijose ir nacionaliniuose renginiuose. 

“Bring Together Lithuania” 2020 programa vyks birželio 14 - liepos 24 dienomis.

Paraiškos priimamos iki 2020 kovo 1 d.

Sužinok daugiau, pildyk paraišką ir tapk ateities lyderių programos dalimi www.BringTogether.lt

Į visus iškilusius klausimus Jums atsakys programos vadovė Kamilė Naraitė: kamile@bringtogether.lt

“Bring Together Lithuania” 2019 akimirkos: https://youtu.be/QdyD_ULSlpo