Back to All Events

JAV LB Vakarų apygardos apylinkių lyderystės seminaras


  • Lietuvių Tautiniai Namai 3356 Glendale Boulevard Los Angeles, CA, 90039 United States (map)

Gerbiami San Francisko apylinkės lietuviai,

pralėkė dveji dabartinės SF Lietuvių apylinkės valdybos kadencijos metai. Buvo daug smagių renginių, džiugių akimirkų, skanių valgių ir svarbiausia - tarpusavio bendravimo, skambant lietuviškai kalbai, puoselėjant lietuviškas tradicijas bei kultūrą.
Atėjo laikas naujos valdybos rinkimams, kurie bus surengti iki kovo mėnesio pabaigos. Kviečiame bendruomenės narius kelti savo kandidatūras į bendruomenės valdybą ir toliau tęsti smagų širdžiai darbą, išlaikant lietuvišką kultūrą, tradicijas bei burti lietuvius bendrai veiklai.

Ta proga JAV Lietuvių Bendruomenė organizuoja JAV LB Vakarų apygardos apylinkių lyderystės seminarą. Šis seminaras yra puiki proga būsimos valdybos nariams susipažinti su JAV Lietuvių bendruomenės veikla, būdais, gauti atsakymus į visus rūpimus klausimus.

Todėl kviečiame visus San Francisko apylinkės lietuvius, kurie norėtų susipažinti su lietuviška veikla ir kandidatuoti į sekančią San Francisko lietuvių apylinkės valdybą, kartu su mumis (Gintarė, Vilma, Mindaugas) vykti dalyvauti šiame renginyje Los Angeles Sausio 13-14 d.d.

Prašome seminaro dalyvius užpildyti anketą:
https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeuM0dXzPA.../viewform...

Šeštadienio vakarą 7pm visus kviečiame į kitą renginį “Aš čia gyva“, kuris vyks tame pačiame pastate kur ir seminaras.

Jeigu turite klausimų, prašau kuo skubiau susisiekite su manimi, koordinuosime kelionę.

San Francisko Lietuviai, važiuojam į LA!

Mindaugas Šatas
San Francisko apylinkės pirmininkas
mindaugas@sflithuanians.com
(415) 966-7027