Fall Ball 2007 aprasymas

Pereita Sestadieni, Spalio 13ta, San Francisco priemiestyje Holiday Inn ivyko San Francisco Lietuviu Bendruomenes metinis Rudens Balius. Apie sesta valanda pradejo rinktis zmones prie iejimo stalo. Juos ten priiminejo valdybos nariai Dalia Grybinas Lee ir Maryte Currier. Iejimo stalas buvo apdengtas visokomis dovanomis, loterijai, kurias nariai paaukojo. Buvo dekoratyvine leskte padaryta Algio Ratniko zmonos Florence Monzasch, buvo apyranke is gintaro ir turquoise padaryta Albertos Astras Singh, buvo perluku atvezstu Ritos Kovaites Weinstein is Kinijos, ir buvo lietuvisko surio pagaminti Danutes Janutienes ir Patrick Currier. Kai visi susirinko i graziai ispuosta, Algis Ratnikas, irgi valdybos narys pakviete visus eiti valgyti. Visiems pasisotinus prasidejo programa. Pirmiausia pagerbem musu vyriausia dalyve, Lillian Asmus. Jai buvo 101 metai. Visi, pilni entuziasmo padainavo jai ilgiausiu metu. Veliau jinai islipo is savo ratuku ir "pasoko" trupuciuka.

Po to pasveikinom Dennis Garrison, musu garbes konsula (Honorary Consul in Lithuania) ir pranesem kad jis dar turi bilietu i Zalgirio/Warriors krepsinio zaidima kuris vyksta si vakara (pirmadieni). Taip pat priminem kad jo sporto Klube bus menininko Vytenio Lingio priemimas Lapkricio menesi. Ingrida Marciulioniene gali parupinti daugiau informacijos apie tai. (925) 743-1120. Gruodzio menesi ruosiam Kucias (irgi Dennis Garrison's sporto klube) ir Kovo menesi Nepriklausomybes Svente. Nors buvo labai dziugus vakaras, norejom prisiminti pona ir ponia Pazemeniene. Jie abu ilgus metus atidave daug energijos ir jegu Lietuviu Bendruomenei. Buvo minute tylos.

Po to, musu pagrindine programa prasidejo. Los Angeles Bendruomenes ir Lietuviu Dienu pirmininko pagalba buvome iskviete Linksmosios Muzikos Ansambli, Aitvara. Rita Kovaite su vyru sutiko juos San Franciske ir prieme I namus. Jie buvo puikus muzikantai! Daug kas juos gyre. Ju muzika ir dainos buvo gyvos ir puikiai harmonizuotos. Is karto keli zmones pradejo sokti. Po kiek laiko vaikuciai atbego su mokytoja, Rosana Slezeviciute, ir jie pradejo sokti. Tada visi prisidejo. Sokom iki pertraukos. Per petrauka, Danute Janutiene ir Dennis Garrison pravede loterija. Po petraukos toliau sokom. Sokom ir dainavom iki vidurnakcio. Atrode visi buvo patenkinti.