Misija Sibiras‘17

image002.jpg

Sveiki,

gyvoji Lietuvos istorija jungia ir vienija visus tautiečius visame pasaulyje – nesvarbu, kur esame, svarbu, kas esame! Kiekvienais metais Pasaulio lietuvių vienybės dieną „Misija Sibiras“ ekspedicijos išvyksta į Sibirą tam, kad atrastų gyvąją Lietuvos istoriją ten už tūkstančių kilometrų nuo Lietuvos!
 
Šiemet „Misija Sibiras‘17“ ekspedicija vyko į Irkutsko sritį – vieną iš mūsų tautiečių tremties vietų, kurios teritorija talpina 12 Lietuvų. Čia 16 žmonių komanda savo rankomis šildė ir į dangų kėlė kryžius, susitiko su Sibire tebegyvenančiais lietuviais bei jų artimaisiais ir ieškojo lietuvybės ten, kur žmogus nebuvo įžengęs keliasdešimt metų.
 
„Misija Sibiras‘17“ eskpedicijos dalyviai Raminta Kėželytė ir Arnoldas Fokas kviečia lapkričio 7-osios vakarą, 7 valandą popiet, susitikti neformalioje aplinkoje Mama Papa Lithuania restorane ir pasikalbėti apie „Misija Sibiras‘17“ ekspediciją lengvai ir laisvai, be programos ir be prezentacijos (facebook renginio nuoroda: https://goo.gl/8VAZNQ).
 
O išsamus pristatymas su prezentacija ir išsamiomis istorijomis bei iš „Misija Sibiras'17“ ekspedicijos atsivežtomis nuotraukomis bei video įvyks lapkričio 8 d. 7 valandą popiet, San Jose, ActionSpot erdvėje (99 Wilson Ave San Jose, CA, 95128),  (facebook renginio nuoroda: https://goo.gl/j8btd9).
 
Kviečiame dalyvauti bent viename, ar abiejuose renginiuose!
 
O taip pat – jei turite idėjų papildomiems renginiams, susisiekite su organizatoriais adresu raminta@jauniems.lt ar telefonu +370 633 77323, organizatoriai mielai skris visą savo laiką papildomiems renginiams (tai gali būti neformalūs susitikimai, ekspedicijos pristatymai, Misija Sibiras filmo peržiūra).